Ekran dotykowy nokia c202

GASTRO POS jest programem, który pozwala na bliską i intuicyjną sprzedaż, przygotowaną w kilku ruchach poprzez ekran dotykowy. Jak niezwykle popularny organizm na zbycie gastronomicznym bawi się wielkim znaczeniem wiodących szefów restauracji. Jego intuicyjna obsługa pomaga w pracy kelnerom a tymże tymże ułatwia szkolenie nowych pracowników.

Dzięki bardzo prostej, intuicyjnej obsłudze nie potrzebuje pięknych oraz czasochłonnych szkoleń, oraz niezwykle przystępna metoda użytkowania za pomocą ekranu dotykowego, związana z daleką paletą funkcji, bardzo dokładnie sprawdzi się w nie dopiero w średnim, pojedynczym lokalu, ale zarówno w budowy gastronomicznej.

Indywidualne dobranie funkcji Dzięki bardzo dużo pracom oraz modułom GASTRO POS stanowi mocno sprawnym systemem, jaki zdobędziemy na zbycie. W współzależności od profilu lokalu, albo stanowi to bar, pub, i nawet restauracja, możesz dopasować oraz spersonalizować opcje, które będą najprzydatniejsze dla Twoich potrzeb.

http://sk.healthymode.eu/vivese-senso-duo-shampoo-sampon-proti-vypadavaniu-vlasov/Vivese Senso Duo Shampoo. šampón proti vypadávaniu vlasov

Bezpieczeństwo Logowanie się swoich pracowników do programu poprzez wprowadzenie niepowtarzalnego kodu, odcisk palca czy za pomocą karty magnetycznej umożliwia pełny monitoring również jego czasu rzeczy jak i zysku jaki generuje. W relacje od miejsca, można także ustalić widok opcji tak, aby był on przystosowany do uprawnień danej jednostki, np. kelner widzi jedynie sprzedaż, manager widzi sprzedaż i wystawianie faktur, pracodawca jest wstęp do pełnych możliwości. GASTRO POS pozwala zminimalizować straty lokalu oraz zwiększyć zyski. Program pos gastro ułatwia również obsługę rozliczeń w gastronomii.

Zalety programu:

obsługa przez ekran dotykowy, wykonując kilka kliknięć; dopasowanie ekranu do indywidualnych potrzeb; kontrola rachunków oraz zamówień; przejrzysto zaprojektowany ekran bonowania; obrazowa prezentacja sali; rozliczenia kelnera w jakimkolwiek elemencie; zapisywanie czasu pracy; brak trudności w modyfikowaniu potraw; współpraca z kuchnią; sprawdzanie zamówień i rachunków; elastyczne kształtowanie cen; kontrola ustalanych rabatów; zgodność z sposobami hotelowymi i akcesoriami do działań specjalnych.